miercuri, 15 august 2012

Igor Morski un Dali din romanele lui Kafka

Dacă vă place opera lui Salvador Dali dar cu o ironie modernă şi extrem de bine ţintită, ei bine lucrările ilustratorului polonez Igor Morski pot satisface gusturile şi cele mai cîrcotaşe. Utilizînd tehnica de montaj electronic pentru a realiza o lume ireală dar în acelaşi timp foarte reală, Igor Morski te duce cu gîndul la personajele şi situaţiile din romanele lui Franz Kafka sau George Orwell. Artistul trăieşte şi lucrează în prezent în oraşul Poznan, în Polonia. S-a născut în 1960 şi-a început cariera artistică în anii ’80. De atunci şi pînă acum portofoliul său a adunat numeroase premii, coperţi de reviste şi colaborări cu alţi artişti recunoscuţi din Polonia. A ilustrat foarte multe cărţi, a lucrat în publicitate şi în televiziune - însă, orice a făcut, şi-a pastrat acelaşi stil care i-au adus notoritatea nu numai în Polonia, ci şi în lume.









































3 comentarii:

Unknown spunea...

Draga mea , ai un talent si o imaginatie uimitoare , eu am ajuns la tine de la Gustave Klimt si ce am vazut m-a impresionat mult.
Iti doresc din tot sufletul sa-ti realizezi pasiunea pe care o faci cu multa daruire.
Toate gandurile bune !
Elena

Unknown spunea...

Draga mea , eu am intrat pe 13 iulie 2012, la portrete din hartie sculptate de Kuin Henff si 12 iulie la arta uimitoare din frunzele copacilor de Lorenzo Duran, dupa ce am vazut pe Gustave Klimt.Nu stiu daca imi gasesc cuvintele , dar talentul si imaginatia ta sunt uimitoare .Iti doresc din tot sufletul sa-ti realizezi pasiunea , in care pui toata daruirea ta.
Toate gandurile bune ! Elena

CarmenM spunea...

Multumesc Elena. Ma bucur ca iti place ce este pe blogul meu. De altfel, public lucrari si promovez artisti care imi plac in primul rind mie :). De aici si bucuria mai mare ca place si la altcineva. Multumesc mult inca o data. Numai bine. CarmenM

A ntonim la a nonim        „A ntonim la a nonim” este un proiect al artistei Carmen Maftei care își propune să releve o altă perspe...