luni, 4 februarie 2013

Jim Kazanjian – colaje digitale dintr-o altă lume

Artistul american Jim Kazanjian a avut inedita idee de a compune o serie de imagini, folosind aproximativ 25000 de fotografii digitale, fără legătură una cu alta, scrie Daily Mail. Fotografiile se combină perfect într-o serie de colaje digitale care dau impresia unei lumi ireale, deşi elementele care le compun sînt imagini cît se poate de reale. Imaginile sale sînt ţesute de la mii de fotografii reale ale naturii, de arhitectură şi peisaj, care sînt aduse împreună pentru a produce o lume cu totul nouă. Noi structuri se ridică din medii periculoase, care nu par a fi fizic posibil, dar au o tentă reală. Jim Kazanjian este în acelaşi timp fotograf şi creator de lumi, un maestru al colajului digital şi al peisajului imaginar.





Jim Kazanjian a lucrat ca un artist profesionist CGI comercial în ultimii 18 ani în televiziune şi producţia de jocuri, iar printre clienţii lui s-au numărat Nike, Adidas, NBC, CBS, HBO, NASA, HP, Intel şi altii. În prezent locuieşte în Portland, Oregon. SUA.









Niciun comentariu:

A ntonim la a nonim        „A ntonim la a nonim” este un proiect al artistei Carmen Maftei care își propune să releve o altă perspe...