Translate

vineri, 2 august 2013

Carl Warner - Peisaje magnifice din nuduri

Ajuns celebru cu magnificele sale peisaje realizate din mîncare, fotograful londonez Carl Warner revine de această dată în atenţia publicului cu peisaje deşertice realizate din… nuduri. Folosind Photoshop-ul și tehnica luminii, Carl Warner a transformat corpul omenesc în scene dramatice de deșert. Potrivit Daily Mail, artistul foloseşte musculatura trupului pentru a crea iluzii optice inteligente, fotograful tranformînd astfel nudurile în peisaje superbe de deșert. 


Fotografiile lui Warner sînt realizate în întregime din trupuri umane și, interesant este că, fiecare imagine a fost făcută numai din unghiuri diferite ale aceleiași persoane. Practic, fiecare compoziție este o singură scenă de corpuri contorsionate sau o compoziție din diferite unghiuri ale aceluiași corp.“Un portret alternativ al ființei umane a cărei expunere trupească devine un peisaj al exprimării sinelui și devine o motivare a sensului în spațiul în care suntem cufundați. Contemplarea exterioară a sinelui devine, ca urmare, o reflecție mai abstractă și, poate, mai intimă a sinelui atunci când trupul este privit ca un peisaj sau un spațiu căruia i s-a atribuit un sens”, spune Carl Warner despre această nouă serie.
http://www.evz.ro/detalii/stiri/MARELE-CANION-din-NUDURI-Un-fotograf-a-transformat-corpul-omenesc-scene-SUPERBE-de-DEERT-1050428.html

Niciun comentariu: